Julegaven, når butikkerne er lukket – giv en ”software” husalarm som julegave, der genbruger den aflagte smart mobiltelefon

Med de omfattende nedlukninger er vi mange, der blev taget på sengen og ikke lige fik købt de sidste julegaver, før butikkerne lukkede. Nu er der en nem og hurtig løsning til en meget værdifuld julegave. Giv en hjemmealarm, der ikke kræver det store arbejde med fysiske installationer.

For dem, som har en gammel aflagt telefon, er det oplagt at genbruge den som et alarmkamera. Det er både hurtigt, kræver ingen fysiske installationer og så er det super miljøvenligt. Derfor kan du nu nemt give en husalarm til familien eller ven, som du gerne vil glæde med mere tryghed og sikkerhed. 

Du skal blot installere MySafetyEye app’en på én eller to af jeres gamle telefoner, så kan den agere kamera og levere gratis overvågning – hvor de første 30 dage er en gratis forsøgsperiode på en husalarm løsning – derefter koster husalarmen kun 49,- kr. pr. måned ved et 12 mdrs. abonnement. Det er ikke kun en god julegave, men også en miljøvenlig brug af din aflagte telefon som kamera, og så tager det kun 2 minutter at sætte den op.

Dog er det ikke alle, der lige har en gammel telefon liggende, som stadig virker. Derfor kan du i vores seneste version nu også bruge din normale Apple eller Android tablet som kamera, når du ikke er hjemme.

Du kan bruge dette gavekort til gaven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *