En ny version af MySafetyEye husalarmen er nu frigivet.

Husalarm på 2 minutter – ny tablet venlig version nu frigivet. Med den nye version kan du anvende din normale tablet eller aflagte telefon som et overvågningskamera, når du forlader hjemmet. MySafetyEye, efterfølgeren af den populære Nabo-baserede overvågningsapp, omdanner både din tablet, gamle telefon, Apple eller Android til et gratis overvågningskamera – eller en husalarm.

Tablet fanger tyveknægt

Du skal blot installere app’en på både din normale telefon og din tablet, sæt strøm til, og så er du klar. Det er både hurtigt, kræver ingen fysiske installationer, og så er det super miljøvenligt. Så hvis du ikke lige har en gammel telefon liggende, som stadig virker, så har du mulighed for i vores seneste version at bruge din normale tablet til overvågning og husalarm. Når du forlader huset, starter du blot app’en, og når du kommer hjem igen, slukker du for den.

Du får denne husalarm-løsning på 2 minutter og så til markedets billigste abonnement. Overvågning er gratis, og vil du gerne anvende den som husalarm, koster det kun 49,- kr. pr. måned ved et 12 mdrs. abonnement. Prøv den første måned med husalarm gratis.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *